Student Boende i Barcelona - Speakeasy Språkskola i Barcelona Spanien

SPEAKEASY BOENDEALTERNATIVSpeakeasy kan med glädje erbjuda dig en rad olika typer av boende beskrivna nedan, ett rum i en delat privat lägenhet, värdfamilj eller ett rum i ett studentboende. De flesta av våra lägenheter, familjer och boenden ligger inom 20 minuter från skolan och stadscentrum med lokaltrafik.

De har valts genom en noggrann urvalsprocess: anläggningar, renlighet, utrustning, läge samt husägarens attityd. Varje vistelse utvärderas av studenten så att vi får feedback om er upplevelse.

Nedan hittar du mer information om våra boendealternativ. För mer information vänligen kontakta oss.

DELAD PRIVAT
LÄGENHET
VÄRDFAMILJ
KORTTIDSBOENDE
PRIVAT LÄGENHET

Delad Privat Lägenhet

En delad privat lägenhet innebär att du har ett eget rum i en lägenhet som delas med andra studenter. Kortast boende är 1 månad, så detta är mer för våra långtidsstudenter. Vanligtvis bor du med 1-2 andra studenter. Du kommer ha ditt egna rum med skrivbord, garderob och dina egna nycklar och tillgång till alla delade utrymmen i lägenheten. Mat ingår ej, men du får självklart använda köket för att laga dina egna måltider. Alla lägenheter har Wi-Fi-uppkoppling och lakan.


Måltider ej inkluderade

Villkor: Minst 1 månad
Placeringsavgift: GRATIS.

För våra delade privata lägenheter jobbar Speakeasy med externa partners.

Värdfamilj

En värdfamilj är ett utmärkt tillfälle att öva på din spanska och uppleva spansk kultur i första hand. Du kommer ha ett eget rum med skrivbord och garderob, egna nycklar samt tillgång till alla delade utrymmen av lägenheten. Tvätt och städning ingår. Du har möjligheten att inkludera frukost och middag och du kommer oftast att äta med familjen. Alla lägenheter har Wi-Fi-uppkoppling och lakan.


Villkor: Minst 1 vecka
Placeringsavgift: GRATIS

Alla depositioner eller betalningar görs i förskott direkt till Speakeasy.

Korttidsboende

Om du endast är i Barcelona en kortare tid, eller om du endast behöver ett rum för några dagar medan du letar efter en egen lägenhet, kan boende på vandrarhem vara en bra lösning. Med Speakeasy får du rabatter på de bästa och centralaste vandrarhemmen i Barcelona.

En annan bra anledning till att bo hos någon av våra vandrarhemspartners är att du kommer lära känna många personer som är i liknande situationer som du själv så fort du anländer till Barcelona.

PRIVAT LÄGENHET

Att ha en privat lägenhet betyder att du kommer att ha en hel centralt belägen lägenhet för dig själv. ShBarcelona erbjuder en bred portfölj av privata lägenheter med högsta standard. Alla är fullt möblerade, utrustade och snyggt inredda. Tillgängliga alternativ kan kollas upp direkt på webbplatsen eller du kan skicka ett mail till Dguerrero@shbarcelona.com för att få prioriterad hjälp.Center ackrediterat av Cervantes Institute:

Officiella partners:

IED Barcelona ESERP Business School INSA